dijous, 21 de novembre del 2013

Presentació a Barcelona i Tarragona de l'edició en paper d'"Eco i distorsió"

Si heu llegit el títol d'aquest post, ja us podeu imaginar la il·lusió que m'ha fet escriure'l. Doncs sí, quan el bloc està a punt de complir un any de vida, per fi el llibre "Eco i distorsió" en paper és una realitat. Els 200 exemplars (tirada modesta, com sabeu, finançada mitjançant micromecenatge) ja estan impresos i aviat començarem a fer-los arribar als mecenes. Primera opció per aconseguir-lo, a les presentacions que farem a Barcelona i Tarragona les dues pròximes setmanes. Aquí teniu dates, llocs i tot el que necessiteu saber. Hi esteu convidats!

- Barcelona, 28 de novembre, a les 20:00 al Vinil Bar (carrer Matilde 2, al costat de la plaça de la Vila de Gràcia). Amb presència del director general de Cultura Popular de la Generalitat, Lluís Puig, i diàleg amb dos dels músics entrevistats al llibre: Jordi Batiste (Els Tres Tambors / Maquina!) i Josep Vercher (Los Cheyenes)

- Tarragona, 3 de desembre, a les 20:00 a la Capsa de Música (Espai Tabacalera, avinguda Vidal i Barraquer s/n, M1 planta baixa). Amb presència del president de l’aMt, Miguel Alberto Cruz, i diàleg amb Joan Reig (Els Pets ).

6 comentaris:

  1. Bon dia,
    quina feliç descoberta aquets bloc i aquest llibre!! Et convido a tafanejar el meu bloc..potser hi trobaràs perles del teu interès!! Com es pot adquirir un exemplar del llibre des de la distància??? Salut i mercès

    ResponElimina
  2. La primera opció és venir a una de les presentacions. Si no, t'hauràs de posar en contacte amb l'Associació de Músics de Tarragona (aMt), que és qui edita el llibre. Estem mirant de lligar un sistema per vendre el llibre a distància, tenint en compte que no hi haurà (de moment) distribució estàndard. En uns dies espero poder indicar el procediment exacte.

    ResponElimina
  3. D'acord. Per cert, he vist que hi tens penjades diverses versions del "Soy Así"...goita, amb un conjunt en vem fer una. Si t'interessa, te'n puc fer arribar el senzill original. Salut!

    http://www.goear.com/listen/867ee5f/soc-aixi-carles-belda-i-el-conjunt-badabadoc

    ResponElimina
  4. A 3penics també li interessa molt tenir una còpia en paper i no vaig ser a temps de fer una donació! Si hi hagués alguna manera que arribi per terres mallorquines...
    Gràcies!

    ResponElimina
  5. Cap problema: podeu demanar un exemplar per correu electrònic a comunicacio@musicstgn.com. Deixeu-nos uns dies per acabar d'organitzar-nos.
    I per cert, gran versió del "Soy así"! si us sembla bé, la podria penjar al blog...

    ResponElimina
  6. Bon vespre...oi tant! Penja-la! D'acord, més endavant ja escriuré a l'adreça que dius per demanar-ne un exemplar. Que vagin bé les presentacions. Salut i modernor!

    ResponElimina