dimarts, 11 de desembre de 2012

Crítiques positives abans de la publicació

Sempre és agraït que parlin del teu llibre. Si, a més, en parlen bé, millor. I si a més ho fa fins i tot abans que aparegui publicat, encara millor. Això és el que va passar amb la ressenya que Joan Josep Isern va fer d'Eco i distorsió al seu bloc, ni més ni menys que al juny!

La cosa té una explicació lògica: Isern és el cap del servei d'Informació i Difusió del Departament de Cultura de la Generalitat, i en funció d'aquest càrrec va supervisar l'edició del llibre. Val a dir, en aquest sentit, que em va fer diversos apunts de molt interès, especialment relacionats amb el seu coneixement de la geografia barcelonina de l'època (jo ni sóc barceloní ni havia nascut als anys 60), que van permetre afinar encara més el llibre final quant al rigor.

I, per si això no hagués estat suficient, va fer-ne una ressenya molt positiva al seu bloc que us convido a llegir aquí.

CAST: CRÍTICAS POSITIVAS ANTES DE LA PUBLICACIÓN
Siempre se agradece que hablen de tu libro. Si, además, hablan bien, mejor. Y si además lo hace incluso antes de que aparezca publicado, todavía mejor. Esto es el que pasó con la reseña que Joan Josep Isern hizo de Eco i distorsió en su blog, ¡nada más y nada menos que en junio!
La cosa tiene una explicación lógica: Isern es jefe del servicio de Información y Difusión del Departamento de Cultura de la Generalitat, y en función de este cargo supervisó la edición del libro. Hay que decir, en este sentido, que me hizo varios apuntes de mucho interés, especialmente relacionados con su conocimiento de la geografía barcelonesa de la época (yo ni soy barcelonés ni había nacido a los años 60), que permitieron afinar todavía más el libro final en cuanto al rigor.
Y, por si esto no hubiera sido suficiente, hizo una reseña muy positiva a su bloque que os invito a leer aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada