dilluns, 20 de maig de 2013

Arrenquem!!!

Alea jacta est: des d'aquest matí a les nou està activitat el projecte de micromecenatge (mitjançant la plataforma Verkami) per a poder editar el llibre Eco i distorsió en paper. El que demanem són 1.100 euros, suficients per a poder sufragar una petita edició de 200 exemplars, així com altres recompensens que podeu aconseguir en funció de la contribució econòmica que féu. Si només voleu el llibre, per dotze euros és vostre, un preu molt raonable. I si us animeu també podeu aconseguir samarretes, pòsters o pues de guitarra, entre d'altres. Tenim 40 dies per aconseguir els 1.100 euros i, si voleu col·laborar, és important que ho féu tant aviat com us sigui possible, perquè veure que el ritme de finançament del projecte avança a bon ritme anima més persones a contribuir-hi. Ah, i no patiu perquè si no s'arriba a la quantitat total i, per tant, el projecte es desestima no hi haureu perdut perquè els diners no se us cobraran fins que s'hagi arribat al sol·licitat.

Només em queda demanar-vos que hi contribuïu com bonament pugueu: econòmicament, però també donant difusió al projecte i la campanya de micromecenatge.

Gràcies d'avançada!

L'enllaç a Verkami, aquí.

I recordeu que també ens podeu seguir al facebook.

CAST: Alea jacta est: desde esta mañana a las nueve está actividad el proyecto de micromecenazgo (mediante la plataforma Verkami) para poder editar el libro Eco i distorsió en papel. Lo que pedimos son 1.100 euros, suficientes para poder sufragar una pequeña edición de 200 ejemplares, así como otras recompensas que podéis conseguir en función de la contribución económica que hagáis. Si sólo queréis el libro, por doce euros es vuestro, un precio muy razonable. Y si os animáis también podéis conseguir camisetas, pósteres o púas de guitarra, entre otros. Tenemos 40 días para conseguir los 1.100 euros y, si queréis colaborar, es importante que lo hagáis tan pronto como os sea posible, porque ver que la financiación del proyecto avanza a buen ritmo anima más personas a contribuir. Ah, y si no se llega a la cantidad total y, por lo tanto, el proyecto se desestima, no habréis perdido nada porque el dinero no se os cobrará hasta que se haya llegado a lo solicitado.
Sólo me queda pediros que contribuyáis como buenamente podáis: económicamente, pero también dando difusión al proyecto y la campaña de micromecenazgo.
¡Gracias!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada