dijous, 30 de maig del 2013

Primer balanç de la campanya de micromecenatge

Ja han passat deu dies des que va arrencar la campanya de micromecenatge de Verkami (una quarta part del temps total), i toca fer un primer balanç que ha de ser necessàriament positiu, especialment pel que fa al resultat econòmic: hem aconseguit ja més de la meitat dels diners que demanàvem, de manera que tot apunta a que, efectivament, tindrem Eco i distorsió en paper.

La campanya també està servint per donar a conèixer el projecte i el llibre: han sortit un parell de notícies (al Diari de Tarragona i al web de BTV), diversos tweets (gràcies als que en féu, ja que jo no en tinc), etc. Em va fer especial il·lusió que el programa "33 revolucions" de Punt6 Ràdio de Reus, que dirigeix l'amic David Barceló, hi dediqués un especial, que podeu escoltar aquí. Igualment, vull deixar constància de la recomanació que ha fet del llibre Delfín Fernández, el bateria de Los Salvajes, al seu facebook: "Buen libro y fiel reflejo de la historia del pop-rock barcelonés". I també hem publicat el vídeo promocional de la campanya de micromecenatge, que podeu veure aquí

 Amb el David Barceló, de "33 revolucions". Oju a la samarreta promocional.

Per tant, tot inputs positius i excel·lents perspectives quant a l'èxit del projecte. Tot i això, tinc la sensació que encara no he aconseguit gaire traspassar els límits de l'entorn més pròxim a nivell personal. Crec que hi ha d'haver, allà fora, força gent a qui el llibre li pot interessar i que és una llàstima que no se n'assabenti de l'existència. Per tant, a veure si aquestes pròximes setmanes aconsegueixo anar més enllà dels col·legues i coneguts. Si em podeu ajudar en aquesta difusió, us ho agrairé. I si sou dels que encara no us ho heu mirat, recordeu que aquí teniu l'enllaç a Verkami.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada