divendres, 17 de maig del 2013

Ja tenim imatge de portada!

En la darrera entrada ja us anunciava que la campanya de micromecenatge de Verkami per finançar la versió en paper d'Eco i distorsió arrenca aquest pròxim dilluns. Com a aperitiu, us avanço que ja tenim el disseny que il·lustrarà la portada del llibre, així com altres productes promocionals que hi aniran vinculats (samarretes, pòsters i pues de guitarra) i també servirà com a imatge promocional de la campanya a les xarxes socials. De fet, és la imatge que ja serveix de capçalera a aquest blog.

Aquesta imatge tan atractiva és obra de l'amic Miquel Àngel Fernández, dissenyador, excel·lent guitarrista i company de l'Associació de Músics de Tarragona (aMt). Tot i que els seus gustos musicals es decanten més pels Faces i el southern rock dels 70, ha sabut reflectir molt bé el que necessitava el llibre. Si us agrada el disseny, no deixeu de visitar el seu web.


CAST: En la última entrada ya os anunciaba que la campaña de micromecenazgo de Verkami para financiar la versión en papel de Eco i distorsió arranca este próximo lunes. Como aperitivo, os avanzo que ya tenemos el diseño que ilustrará la portada del libro, así como otros productos promocionales que irán vinculados (camisetas, pósters y púas de guitarra) y también servirá como imagen promocional de la campaña en las redes sociales. De hecho, es la imagen que ya sirve de cabecera a este blog.

Esta imagen tan atractiva es obra del amigo Miquel Àngel Fernández, diseñador, excelente guitarrista y compañero de la Associació de Músics de Tarragona (aMt). A pesar de que sus gustos musicales se decantan más por los Faces y el southern rock de los 70, ha sabido reflejar muy bien el que necesitaba el libro. Si os gusta el diseño, no dejéis de visitar su web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada