dijous, 27 de març de 2014

Los Gratsons: "Arráncalo"

Fa un parell d'entrades parlàvem del recopilatori que Munster ha publicat dedicat al pop-rock espanyol preBeatles. Los Gratsons no hi apareixen, però hi haurien encaixat perfectament. Tampoc no apareixen a Eco i distorsió, però sens dubte ho haurien de fer en una hipotètica ampliació o segon volum, ja que resulta un conjunt força interessant especialment pel seu caràcter pioner. Com que no disposo d'informació de primera mà, prefereixo remetre-us al que n'explica La Fonoteca, però en tot cas sí que val la pena apuntar que es van formar el 1961 i que el seu primer EP va aparèixer a l'octubre del 62, la qual cosa els converteix en un dels primers conjunts barcelonins a enregistrar. D'aquest primer EP podeu escoltar aquest "Rip it up" de Little Richard, tot un repte que superen dignament.
CAST: Hace un par de entradas hablábamos del recopilatorio que Munster ha publicado dedicado al pop-rock español preBeatles. Los Gratsons no aparecen en él, pero habrían encajado perfectamente. Tampoco aparecen en Eco i distorsió, pero sin duda lo tendrían que hacer en una hipotética ampliación o segundo volumen, puesto que resulta un conjunto bastante interesante especialmente por su carácter pionero. Cómo no dispongo de información de primera mano, prefiero remitiros a lo que explica La Fonoteca, pero en todo caso sí que vale la pena apuntar que se formaron en 1961 y que su primer EP apareció en octubre del 62, lo cual los convierte en uno de los primeros conjuntos barceloneses en grabar. De este primer EP podéis escuchar este "Rip it up" de Little Richard, todo un reto que superan dignamente.

1 comentari:

  1. Jordi Vila posteriorment va formar part de Symbolo, Unidades, Grup Estel, Canela... amb els anys s'ha dedicat al doblatge i va ser la veu del tema de la serie Bola de Drac i Musculman ebtre d'altres.

    ResponElimina