dimarts, 1 d’octubre de 2013

Nou disc de Pere Gené (Lone Star), també mitjançant micromecenatge

Pere Gené, el que va ser cantant, fundador i líder de Lone Star (de fet, l'únic component fixe en tota la llarguíssima trajectòria d'aquesta banda barcelonina) està preparant un nou disc titulat Boomerang. La notícia és especialment important si tenim en compte que Gené semblava retirat definitivament de la música: el darrer disc i concerts de Lone Star van ser el 1996. La sorpresa és, per tant doble: que torna a l'activitat i que ho fa, per primer cop, sota el seu nom propi i no el de Lone Star. En aquest sentit, resulta curiós llegir com ell mateix explica que amb aquesta opció "he gaudit d'una sensació de llibertat que no tenia amb la meva antiga banda".

Gené ja ha enregistrat un parell de cançons a l'estudi de Josep Mas "Kitflus": "Corazón de hielo - Eres la luz" i "Androide", que es poden sentir a ITunes i Spotify. Els resultats són francament bons i no decebran als seguidors de Lone Star: Gené manté la seva característica veu i està en plena forma al piano. La idea és enregistrar una desena de temes més per a completar l'àlbum. Per a fer-ho, Gené ha recorregut també a la fòrmula del micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami, que també ha servir per editar "Eco i distorsió" en paper. De manera que, si voleu ajudar a fer possible aquest nou projecte, féu-ves mecenes i a canvi podreu rebre el disc en format digital i físic (signat per Gené), així com altres recompenses. Animeu-vos!

Pere Gené, en una foto recent.

CAST: Pere Gené, el que fue cantante, fundador y líder de Lone Star (de hecho, el único componente fijo en toda la llarguíssima trayectoria de esta banda barcelonesa) está preparando un nuevo disco titulado Boomerang. La noticia es especialmente importante si tenemos en cuenta que Gené parecía retirado definitivamente de la música: el último disco y conciertos de Lone Star fueron el 1996. La sorpresa es, por lo tanto doble: que vuelve a la actividad y que lo hace, por primera vez, bajo su nombre propio y no el de Lone Star. En este sentido, resulta curioso leer como él mismo explica que con esta opción "he disfrutado de una sensación de libertad que no tenía con mi antigua banda".

Gené ya ha grabado un par de canciones al estudio de Josep Mas "Kitflus": "Corazón de hielo - Eras la luz" y "Androide", que se pueden escuchar en ITUNES y Spotify. Los resultados son francamente buenos y no decepcionarán a los seguidores de Lone Star: Gené mantiene su característica voz y está en plena forma al piano. La idea es grabar una decena de temas más para completar el álbum. Para hacerlo, Gené ha recorrido también a la fórmula del micromecenazgo mediante la plataforma Verkami, que también ha servido para editar "Eco i distorsió" en papel. De forma que, si queréis ayudar a hacer posible este nuevo proyecto, convertiros en mecenas y a cambio podréis recibir el disco en formato digital y físico (firmado por Gené), así como otras recompensas. Animaos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada