divendres, 6 de setembre de 2013

Los Mustang: "Lluvia de verano"

Segona cançó estiuenca consecutiva dels Mustang, amb la particularitat que aquest cop es tracta d'un dels pocs temes propis que van publicar al llarg de la seva llarga discografia. L'experiment es va produir en un EP del 1965, en què hi van incloure aquesta "Lluvia de verano" i una altra composició col·lectiva, "Volver a tí". Totes dues més que correctes, que demostren que la banda realment era capaç d'escriure les seves cançons si s'ho proposava, però pràcticament sense continuïtat. I, aquest cop, no per imposició de la companyia, sinó que el propi grup, en veure que els seus temes propis no aconseguien l'èxit dels covers, van optar per continuar amb la fòrmula que els funcionava.Val a dir que en aquell mateix EP els temes propis havien de competir amb dos monstres com el "Ticket to ride" dels Beatles i el megaèxit "Il mondo" de Jimmy Fontana. Autocompetència deslleial?
Per cert, tota la discografia ha estat reeditada en tres volums per Ramalama Music de manera que no hi ha excuses si us interessa adquirir la seva música.
CAST: Segunda canción veraniega consecutiva de los Mustang, con la particularidad que esta vez se trata de uno de los pocos temas propios que publicaron a lo largo de su larga discografía. El experimento se produjo en un EP del 1965, en que incluyeron esta "Lluvia de verano" y otra composición colectiva, "Volver a tí". Las dos más que correctas, demostrando que la banda realmente era capaz de escribir sus canciones si se lo proponía, pero prácticamente sin continuidad. Y, en este caso, no por imposición de la compañía, sino que el propio grupo, al ver que sus temas propios no conseguían el éxito de los covers, optaron para continuar con la fòrmula que lesfuncionaba. En aquel mismo EP los temas propios tenían que competir con dos monstruos como el "Ticket to ride" de los Beatles y el megaéxito "Il mondo" de Jimmy Fontana. ¿Autocompetencia desleal?
Por cierto, toda la discografía ha sido reeditada en tres volúmenes por Ramalama Music, o sea que no hay excusas si os interesa adquirir su música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada