divendres, 12 de juliol del 2013

Objectiu aconseguit: i ara què?

Buf!!! La recta final de la campanya de Verkami em va coincidir amb una punta de feina, i entre unes coses i unes altres han passat tres setmanes llargues sense actualitzar el blog... Tres setmanes durant les quals, entre d'altres coses, la campanya ha acabat amb èxit, amb més de 1.400 euros aconseguits -en demanava 1.100- gràcies a 64 mecenes (segurament, si esteu llegint això ja ho sabíeu, però bé, havia de deixar-ne constància!). Uns resultats molt bons, i l'objectiu acomplert: tindrem Eco i distorsió en paper!

Lògicament, toca agrair el suport de tots els mecenes, però també de tots aquells que heu fet difusió de la iniciativa mitjançant les xarxes socials. L'entrada als mitjans de comunicació ha estat més complicada. Sí que ho he aconseguit a casa, amb entrevistes al Diari de Tarragona i Tarragona Ràdio, però no a Barcelona. Segurament quan fem la presentació del llibre, passat l'estiu, algun mitjà ens en farà difusió. Llàstima que llavors ja no tindrem la campanya en marxa, i ja veurem si tenim gaires exemplars per vendre (i de quina manera ho farem!). Val a dir que en les darreres setmanes de la campanya sí que vam aconseguir el suport d'alguns "mediàtics", com ara Joan Reig (Els Pets), Òscar Dalmau (Phil Musical, La Competència) o Miqui Puig (exSencillos), cosa que va reportar una certa satisfacció personal (i també algunes aportacions extra: realment la seva recomanació va funcionar).

I ara què? Pel que fa al llibre, em poso immediatament a fer recompte dels diners que tenim, de les recompenses que hem de donar i de com quadra tot plegat. Mirarem d'anar ràpid, però amb l'agost pel mig és possible que ens en anem al setembre. I penso que estaria bé mirar de fer una presentació a l'octubre a Barcelona, i potser també a Tarragona.

I el bloc? No negaré que la intenció principal (no sé si aconseguida) era donar difusió al projecte de micromecenatge, però això no vol dir que el bloc es mori. Encara queden coses per anar explicant, del propi projecte, i també penso que el bloc pot tenir la seva pròpia vida més enllà. Per tant, continuaré penjant cançons, especialment d'aquelles que no són gens fàcils de trobar, difonent informació relacionada amb la temàtica, ressenyant novetats discogràfiques, etc. Eco i distorsió continua!

2 comentaris:

  1. Ara he vist lo del projecte del llibre! Molt interessant. M'hauria agradat col.laborar. quan sortirà? M'interessa!
    3penics

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu interès! El llibre sortirà en paper d'aquí a molt poc i la idea és fer presentacions a Tarragona i Barcelona. N'informarem aquí i també al facebook:
    https://www.facebook.com/ecoidistorsio?fref=ts

    ResponElimina