dijous, 18 d’abril del 2013

"Eco i distorsió", aviat en paper gràcies al micromecenatge

Benvolguts lectors (m'agrada pensar que algú em llegeix): darrerament he tingut el blog una mica abandonat. Això no vol dir que me n'hagi oblidat, ni molt menys. Ben al contrari, la darrera setmana he estat sobretot treballant en la definició de l'objectiu final d'aquest blog, que no és altra que aconseguir que el llibre Eco i distorsió aparegui també en paper, a més de la versió digital. Estic molt content de dir-vos que el rumb ja ha quedat clarament fixat: hi haurà edició de paper, i serà possible gràcies al micromecenatge (per qui no sàpigui que és això del micromecenatge, pot fer-se'n una idea aquí). Això vol dir que ben aviat, espero que en dos o tres setmanes, llençaré la campanya mitjançant la qual podreu fer les vostres aportacions econòmiques per fer possible aquesta edició de paper. A canvi, i en funció de la vostra contribució, rebreu un exemplar del llibre i altres recompenses que estic acabant de definir.

La campanya la faré mitjançant Verkami, plataforma prou coneguda avui en dia, que ja ha donat el seu vist-i-plau al projecte.

Ah, també acabo de crear el perfil de facebook del llibre, al qual us demano que hi feu un "M'agrada". Així també anireu veient les informacions sobre el projecte.

Estem en contacte!

CAST: Queridos lectores (me gusta pensar que alguien me lee): últimamente he tenido el blog un poco abandonado. Esto no quiere decir que lo haya olvidado, ni mucho menos. Al contrario, la última semana he estado sobre todo trabajando en la definición del objetivo final de este blog, que no es otra que conseguir que el libro Eco i distorsió aparezca también en papel, además de la versión digital. Estoy muy contento de deciros que el rumbo ya ha quedado claramente fijado: habrá edición de papel, y será posible gracias al micromecenazgo (para quien no sepa qué es esto del micromecenazgo, puede hacerse una idea aquí). Esto quiere decir que pronto, espero que en dos o tres semanas, lanzaré la campaña mediante la cual podréis hacer vuestras aportaciones económicas para hacer posible esta edición de papel. A cambio, y en función de vuestra contribución, recibiréis un ejemplar del libro y otras recompensas que estoy acabando de definir.
La campaña la haré mediante Verkami, plataforma muy conocida hoy en día, que ya ha dado su visto bueno al proyecto.
Ah, también acabo de crear el perfil de facebook del libro, al cual os pido que hagáis un "Me gusta". Así también iréis viendo las informaciones sobre el proyecto.
¡Estamos en contacto!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada